Semestern är slut! I dag var första arbetsdagen efter fem veckors ledighet. Jag brukar vara väldigt sugen på höst när terminen drar igång men i år har inte den riktiga höstpeppen infunnit sig än. Kanske beror det på att resten av familjen fortfarande är lediga. Det kommer väl tänker jag.

Vad vill ni läsa?

Något jag är peppad på efter en vår med fokus på bokskrivande är att återgå till en lite högre frekvens här på bloggen. Vad tror ni om det?
Men för att göra det behöver jag er hjälp. Vad vill ni att jag ska skriva om? Snälla lägg några minuter på att kryssa i rutorna nedan så jag vet vad ni uppskattar att läsa om så blir jag jätteglad! (Och vill ni hellre skriva en kommentar eller skicka ett mail så är det lika välkommet)

 

Vad vill ni läsa om?

View Results

Loading ... Loading ...

Tack för hjälpen! <3

OSB och gips i ateljén

Efter en snustorr sommar så har vi brist på vatten här på gården. Det innebär bland annat att det får tvättas lite mer sällan här hemma, men efter några dagar iväg så var tvätthögen alldeles för stor. Så igår tog jag och pojkarna med mig ett lass med smutsiga kläder och åkte hem till mina föräldrar och tvättade.

När vi kom hem hade Nicke fått feeling och fått upp både OSB och gips i min ateljé!

Den här sommaren har varit så varm att de flesta projekt här hemma har stått helt still (bortsett från detta). Det gör sån skillnad när regelväggarna täcks. Dock så ska OSBn kläs med timmer och gipsen med panel så det är ju en liten bit kvar. Men ändå…

1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.