Nina – arkitekten

Redan på högstadiet bestämde jag mig för att bli arkitekt. Jag har alltid fascinerats av planlösningar och lägenhetslayouter och det var framförallt mitt intresse för bostäder som ledde mig in i arkitekturens värld. Fortfarande är det planlösningarna som jag brinner för mest, även om jag idag lika gärna jobbar med förskolor och vårdlokaler som med bostäder. Att sätta mig in i olika verksamheter och träffa nya människor i olika yrkesroller och olika konstellationer är det roligaste med mitt arbete.

Sedan elva år tillbaka driver jag Sajt Arkitektstudio AB, www.sajtarkitektstudio.se i Växjö. Vi arbetar med allt ifrån mindre tillbyggnader åt privatpersoner  till större nybyggnadsprojekt för offentliga beställare.

I augusti 2022 släpptes min tredje bok Arkitekt 3.0 (en uppdatering av Arkitekt 2.0) som jag har skrivit tillsammans med Jenny Eringstam. Det är en bok som vänder sig till alla som studerar eller jobbar med arkitektur på ett eller annat sätt.
I maj 2021 släpptes Area- och volymberäkning – vägledning som är en kompletterande skrift till standarden för Areaberäkning.

Bloggen Min Klockaregård är min privata blogg med mina personliga åsikter. Den handlar om vår renovering av Klockaregården, byggande och byggregler i stort, arkitektur och livet på landet.

I Klockaregården bor jag tillsammans med min sambo Nicklas och mina två pojkar Colin och Eddie.

Hoppas ni ska trivas här på bloggen och att ni fortsätter att titta in!
Mitt senaste inlägg hittar ni HÄR.

Vill du komma i kontakt med mig? Maila: nina@minklockaregard.se eller ring: 072-324 77 90

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.