Senast vi tittade in i Nickes del av ateljéhuset – verkstaden – så var flinggolvet precis färdigt men det återstod lite småpill som vanligt. Men nu är det faktiskt helt klart.

Stora maskiner…
…och verktyg på tavlan

Vad ska vi ha ateljéhuset till?

Många frågar vad vi ska göra i ateljéhuset. Eller i våra rum som Eddie kallar det. (Nu har mamma och pappa äntligen fått egna rum :) )
Svaret är allt möjligt. Jag kommer att sitta i ateljén och jobba vissa dagar istället för att åka till kontoret.
Och så ska vi försöka hitta tiden att pyssla med lite olika projekt. Sånt som vi tycker är kul. Nicke testade till exempel Hydro dipping (eller water transfer printing) för ett tag sen. Om ni inte har koll på vad det är så googla eller läs mer här. Det är sådana här roliga saker man kan göra när man har lite plats.

En helsvart PS4-kontroll fick ett coolare uttryck med hydro dipping

Arbetskläder

Nu har vi platsen att pyssla och experimentera på men det underlättar också med rätt verktyg och bra arbetskläder. Som ni vet gillar jag att handla på nätet och när det är dags för arbetskläder tittar jag alltid in till engelbert strauss butik.

Engelbert strauss är ett tyskt familjeföretag som har funnits sedan 1948. Deras fokus är arbetskläder och arbetsskor men de säljer också en del verktyg och verktygssatser.

Arbetsbyxor: e.s. 7-ficksjeans, dam + stonewashed
E.s. 7-ficksjeans

När jag köper arbetsbyxor nästa gång måste det bli ett par i jeans! De här heter e.s. 7-ficksjeans och är i dammodell. Jeansen har 2 bak- och 2 sidfickor och en tumstocksficka. Modellen finns även i svart och vitt. Visst är de snygga?

Överdelar: e.s. funktions huvjacka stripe, dam + pacific
E.s. funktions huvjacka stripe

De har också väldigt fina funktionströjor och -jackor. Som den här ovan, e.s. funktions huvjacka stripe, som finns i en mängd olika färger.
Bra med arbetskläder som är anpassade till tjejers kroppsformer.

Vart handlar ni arbetskläder?

8

1 Comment

  1. monica februari 14, 2020 at 17:38

    Vad bra det blir! Coolt med hydro dipping

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.