Någon sa häromdagen att semestern börjar först på måndag. Och ja, det stämmer ju . De fem veckorna jag ska vara ledig börjar ju först imorrn!

Helgen inleddes med en fika med bästa Jenny som jag har skrivit boken med. (Denna bok kommer det tjatas mycket om framöver men det får ni helt enkelt stå ut med.) I början av augusti skickas den till tryckeriet och nu smider vi planer på hur vi ska få den att nå ut på bästa sätt. Spännande att se hur det går!

Espresso House levererar alltid!

Resten av lördagen fylldes med fotboll. Först Sveriges match som tyvärr innebar att VM tog slut (för oss iaf) och sen Dalkurd som vann med 3-0. Grymt jobb av storebror i första matchen.

Idag har vi plockat sten. Vi (läs min pappa) har ett litet trädgårdsprojekt här hemma med kullersten. Häromdagen upptäckte jag att grannen bygger väg och hade fullt med bra stenar samlade på hög. Så vi frågade om vi fick ett gäng. Och det fick vi. Fint med grannar ändå.

Kommer bli toppenfint det här

Sen avslutade vi dagen med minigolf och dopp i det ljumna Helgahavet vid Ryttartorpet. Eller ja, jag avslutade med intervallträning vilket inte var riktigt lika mycket njutning under tiden, men skönt efteråt.

Men imorrn börjar semestern som sagt på riktigt och vi rivstartar med att packa bilen och hänga i Norrköping några dagar. Mysigt ska det bli!

Vad hittar ni på i sommar?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.