I år fick jag hjälp att fixa höstkrukorna. Det var helt enkelt alldeles för mycket annat som skulle göras och jag hittade aldrig tiden. Så bästa mamma hoppade in. Räddade pelargonerna (och krukorna) och köpte lite nytt och fint att fylla på med. Så tacksamt när tiden inte räcker till!
Och visst blev det fint?

 

Istället för att sätta undan krukorna klädde jag dem förra året med bubbelplast och juteväv. Det funkade bra så vi körde samma koncept i år. Blir ännu finare när snön kommer med väven.

Höstkrans

Så fick jag ändå för mig att jag skulle göra en krans. Jag brukar göra kransar till advent/jul men aldrig någon till hösten. Men i år svämmade flödet på instagram över av fina kransar så jag blev sugen att testa själv. Första försöket resulterade dock i att det inte blev någon krans, utan istället en lite större stjärna att luta mot väggen. Väldigt enkel men ändå fint att få lite höjd bakom krukorna.

Men så förra veckan hittade jag lite mer tålamod och började knåpa ihop en krans av grenar från ett träd, äpplen och rosor av höstlöv. Den blev helt ok men planen vara att fortsätta och fylla på den… Kanske inte blir så dock.

Nu är det snart halloween och jag gissar att barnen vill att vi smyckar trappan med lite pumpa-monster. Och med tanke på hur mycket is det har varit på framrutan på morgnarna nu så känns det som läge att börja hämta hem granris till krukorna och förbereda för vinter.

Hur höstpyntar ni?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.