Nu är vi igång! Det ska bli så otroligt skönt att få klart det här sista rummet – badrummet på övervåningen. Det har varit nedprioriterat och känts som att det inte kommer bli av i många stunder. Men nu så.

I helgen tömde vi rummet från allt bråte som vi har belamrat det med. En del i att vi har väntat med att färdigställa (förutom ekonomi och tid) har varit att vi inte har haft plats att förvara sakerna någon annanstans. Men nu har vi ju ett helt ateljéhus att sprida ut sakerna i och ska vi vara ärliga så var det rätt mycket som skänktes, slängdes och eldades upp också.

 

badrumNu har bygget startat med montering av OSB så rummet var visst inte så tomt längre…

Utrymmet är inte jättestort och även om golvytan känns rymlig så upptas den största delen av rummet av snedtak. Vi har ändå planerat för att få in ett högskåp -utöver kommod och spegelskåp – och både badkar och dusch.

Inredning

En knäckfråga har varit duschväggarna. På grund av snedtaket så har det inte varit helt enkelt att hitta en lösning som funkar. Men nu har vi landat i vikdörrar från Svedbergs och tror att det blir den bästa lösningen.

Någon som har den här varianten? Är de bra?

Kommod, spegelskåp och högskåp blir IKEAs serie Hemnes. (Har också funderat på Godmorgon men lutar just nu åt Hemnes… vad tycker ni?)

Men som vanligt i alla byggprojekt så återstår många val – blandare, kakel, matta…..
….det kommer bli några inlägg här på bloggen framöver. :)

1

4 Comments

 1. Kirsi oktober 24, 2018 at 16:11

  Vad intressant och roligt med renovering. Kan tänka mig att det blir svårt att bestämma sig för vad för grejer som ska väljas. :)

  Svara
  1. Nina oktober 31, 2018 at 21:56

   Ja det är alltid lite ångestfyllt att ta beslut tycker jag. :)

   Svara
 2. lillank oktober 24, 2018 at 21:05

  Det är så spännande att renovera samtidigt som det är jobbigt!😊 Jag tycker att det är så kul att välja material och färger!😊

  Svara
  1. Nina oktober 31, 2018 at 21:56

   Ja. Nu har vi renoverat så länge så det är nästan vardag… Material och färger är svårast tycker jag :)

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.