Ännu mer hemester, kompislek och hemmafix har det blivit senaste veckan. Vi har också hunnit med några dagar till i sommarstugan och lyckades pricka dagar med fint väder. De är lite få i år eller vad tycker ni? Kanske bara i vår del av landet?

I måndags gjorde vi en dagsutflykt till Malmö för att titta på inspelningen av Sommarlov. Spännande att se hur det går till bakom kameran och mellan klippen tycker jag.

Fascinerande med lite större barn

Angelica och Alex bjöd på sig själva efter inspelningen

Efter inspelning åkte vi en sväng till Emoria för lite lunch. Det var första besöket för mig. Kul att äntligen få se denna omtalade byggnad.

Jag blev imponerad av parklandskapet på taket. Tycker det är en fin tanke att ta hand om den gigantiska ytan som skapas när man bygger en galleria. Att kunna ta en nypa frisk luft under sin shoppingtur trots att den är inomhus.

Gallerian är indelad i sektioner med var sitt nav av kommunikation. Varje nav har sin färg och sitt tema. Det hela ger en överskådlighet och gör det enklare att orientera sig.

I morgon kör jag barnen till mormor och morfar i sommarstugan och sen väntar bröllopsfest för mig och Nicke i helgen. På måndag börjar vår sista semestervecka som vi kommer att spendera i Vejle i Danmark. Lite hotellvistelse ser jag fram emot!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.