Snart börjar nedräkningen till julafton ”på riktigt”. På fredag är det första december och i helgen första advent. En mysig tid!

Jag är inte riktigt klar med årets paketkalender – men snart så…

Kommer ni ihåg förra årets julspecial?

Jag tyckte det var fantastiskt roligt att kunna fylla bloggen med fina inlägg och berättelser från alla dessa kreativa människor. Därför kunde jag inte låta bli att bjuda in till en repris i år.

Ni kommer under december att bjudas på åtta inspirerande inlägg med jultema, fina erbjudande och jultips. Några var med förra året och några har tillkommit. Precis som jag hoppades. Jag hoppas också att ni tycker om inslaget lika mycket som jag!

Den här stjärnan gjorde jag till advent förra året men den har fått hänga kvar hela året och lysa upp trappan.

Har ni börjat pynta än? Jag brukar vara väldigt noga med att inte tända några adventsstjärnor innan första advent och inte julpynta förrän den 23e. I år har jag ruckat på mina egna förhållningsregler och här lyser det redan i fönstren.

Julpyntet kommer också få komma upp ur lådorna lite tidigare i år. Men det är av en speciell och rolig anledning som jag kommer berätta mer om snart.

Ha en fin kväll!

Om ni vill vara säkra på att inte missa några av mina inlägg, följ mig på Facebook (här uppdateras även lite mellan blogginläggen), eller med Bloglovin. Min Klockaregård finns också på Instagram. Och klicka gärna på hjärtat så vet jag vilka inlägg ni gillar bäst!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.