I förra veckan bjöd vi in till frukost på Sajt för att inviga vår nya lokal.
Det var en stor bock i checklistan med rubriken Flytt. För er som har missat det så har vi flyttat vårt kontor till en ny lokal närmare centrum i Växjö. Det gick snabbt från att vi tog beslutet om att flytta till att vi faktiskt genomförde själva flytten med allt vad det innebär så våren har varit minst sagt hektisk.

Allt från alla avtal som ska skrivas om, adresser som ska flyttas, och trycksaker som ska beställas – vi kastade in en ny grafisk profil här också – till att boka flyttfirma, köpa nya möbler och få alla tekniska prylar på plats.

Så här i efterhand måste jag säga att det ändå gick förhållandevis smärtfritt. Vi hade problem med internetuppkopplingen i början men det berodde på leverantören så det var inte mycket att göra åt.
Nu är vi på plats, inredningen är så när som färdig och i och med invigningen i förra veckan så är vi officiellt inflyttade och installerade.

Ett uppbrott

Som om flytten inte var nog så beslutade jag och min kompanjon oss i början av året för att gå skilda vägar. Beslutet togs strax innan flytten och formerna för hur vi skulle lösa det praktiskt har utstakats parallellt med flyttlasset.

Det innebär att jag sedan början av maj är ensam chef på kontoret. Jag har inte hunnit reflektera jättemycket över förändringen då det minst sagt har varit fullt upp med allt annat men så smått börjar poletten trilla ner nu. Min roll förändras inte så mycket men som alltid när någon lämnar en grupp så behöver en ny ordning få sätta sig och det måste få ta lite tid.

Jag tycker att vi fyra som är kvar är en riktigt bra konstellationen där vi kompletterar varandra på ett bra sätt. Det ska bli otroligt roligt att bygga vidare på det företag som vi har byggt upp under de här åtta åren. Det finns en stor potential och det kommer bli en spännande resa. Ni ska få följa med på ett hörn. Om ni vill?

Vill ni?

5

2 Comments

  1. Clara, Bossbloggen maj 28, 2019 at 21:50

    Klart vi vill! Superroligt att läsa om allt och få följa med på resan 😃

    Svara
  2. Nina maj 28, 2019 at 21:56

    Tack Clara! Vad roligt att du vill hänga med. :) Och jag är ju så klart supernyfiken på allt som har med ett visst husköp och göra… ;)

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.