Jag har inte varit så frekvent i mitt bloggande sista tiden. Det har blivit glest mellan inläggen och det beror på flera saker.

Teknikstrul

Dels så har jag haft teknikstrul. Ni kanske har märkt att sidan laddar otroligt sakta och inte fungerar riktigt som den ska i mobilen?
Jag tror att det beror på de små boxarna jag har haft längst upp på sidan som var tänkta att visa vad bloggen handlar om.

Nu är de borta – kanske bara tillfälligt, vi får se. Men i alla fall för nu.
Det har tagit en del onödig tid och energi att försöka luska ut vad det är som har varit fel och som i sin tur har gjort att inläggen har blivit lidande.

Nya tider

Det har också hänt en del saker, främst i arbetslivet, som gör att fokus och energi har hamnat någon annanstans även på ledig tid.
Jag är numer ensam ägare till det arkitektföretag, Sajt Arkitektstudio, som jag startade upp tillsammans med en kollega för åtta år sen. Det är en omställning att gå från delat ansvar till att vara själv. (Fast jag är inte själv för det finns tre fantastiska medarbetare och kollegor vid min sida….men ni fattar)

Det är också roligt och inspirerande att få en nystart.
Eftersom vi flyttade kontoret i februari och precis har gjort om den grafiska profilen och hemsidan så blir detta en omstart på flera sätt.
Och på ett sätt blir det nog en liten omstart för bloggen också.

Nytt fokus

Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att skriva och att göra det i bloggens format. Så Min Klockaregård kommer finnas kvar.
Det som jag tror kommer hända – det återstår att se lite – är att fokusen här kommer att gå tillbaka till livet på landet, vår renovering, pyssel, trädgård, bakning och matlagning. Allt det som jag älskar att göra när jag är ledig.

De senaste åren har jag även skrivit en hel del om byggregler, byggande i stort och om arkitektur. För det är en stor del av mig och något jag tycker om att grotta ner mig i och framför allt dela med mig av. Det kommer jag att fortsätta göra men antagligen kommer de inläggen att till största del hamna i företagets nya blogg på den nya hemsidan. (Så gillar ni de inläggen så in och följ där också :) )

Allt är inte kristallklart än men det är hitåt det lutar.

Fortsätt följ mig i alla kanaler!

Så för er som inte följer mig på instagram – gå in och följ @min_klockargard Innan jag har kommit tillbaka i frekvens här på bloggen så kommer det tätare inlägg där.

Och för er som är nyfikna på vad vi arkitekter gör på dagarna och vad vi på Sajt har för projekt på bordet – följ @sajt_arkitektstudio på instagram, @sajtarkitektstudio på facebook och självklart nya bloggen på hemsidan www.sajtarkitektstudio.se

Vi hörs snart!

3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.