Så var det påskrivet och klart. I februari lämnar vi Vallgatan och flyttar tillbaka till centrum. När vi startade Sajt så satt vi i en vindslägenhet på Storgatan 17. I februari går flyttlasset åter till en vindsvåning (eller ja, vi är inte överst men tre trappor upp iaf) även den på Storgatan, men nu nummer 1. Precis intill domkyrkan.

Det här blir vår nya entré (bilden är från hitta.se)

Signerat och klart – ny hyresvärd Gota Media

Det känns lite vemodigt att lämna eftersom vi också lämnar kvar våra fina kollegor på Projektbyggaren. Men en nystart känns också bra. Nu har vi återigen chansen att forma en lokal med enbart våra intressen och mål som utgångspunkt. Vi har bland annat börjat titta över våra trycksaker och logga. Ska vi flytta så måste ju allt tryckas nytt så varför inte passa på att förändra och förnya? Det är ju ändå nio år sen vi startade.

En flytt innebär ju också en hel del annat logistiskt. Avtal som ska sägas upp eller flyttas, adressändringar, bokning av flyttfirma, utrensning, packning och städning. Men det känns mer inspirerande och motiverande än jobbigt. Nu kör vi!

4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.