Jag är bara människa och om varför vi kör Opel i två dagar

Andra semesterveckan börjar idag. Första veckan bjöd på strålande väder och förutom sommarstugehäng har vi hunnit med Tosellilla sommarland och några vändor till Tyrolen i Blädinge. En gång på barnteater och en annan på countrykväll (vi skulle egentligen se Jill Johnsson men hon var tyvärr sjuk). Det är en så mysig och speciell plats Tyrolen. Har ni varit där? 

Och i kategorin ”det blir aldrig som man tänkt sig” (förutom Jills sjukdom). Igår tog vi bilen mot västkusten och sommarstugan. Vi körde när E skulle sova, strax efter sju. I hopp om en lugn resa. Det gick bra ungefär halvvägs. Sen stannade vi för att tanka och E vaknade. En knapp mil senare gick en rem i motorn och vi blev ståendes vid vägkanten. Tack och lov för att försäkringar finns (och att vi hade en tecknad). Bärgningsbilen var på plats efter en halvtimme och strax efteråt kunde vi packa in våra saker i en hyr-Opel och köra vidare. C tyckte att det var ett riktigt äventyr att först få åka på flaket och sen en liten bit inne i bärgningsbilen.

Lite bilder från vår första lediga vecka.

Annars rusar tiden i en väldig fart och jag hinner inte hälften av det jag skulle önska. Det här året har varit lite upp och ner och min föräldraledighet har inte blivit riktigt som jag ville eller planerade. Det är händelser runt omkring mig och oss som har gjort att mitt fokus inte riktigt har kunnat vara där jag har velat. Så blir det ibland. Det gnager lite i mig men samtidigt övar jag mig på att se framåt. Och på att acceptera att jag inte kan vara överallt och göra precis allt jag skulle vilja. Och att allt inte alltid blir som förväntat.

Nu försöker jag ta en sak i taget och känna efter vad det är jag verkligen vill. Prioritera heter det visst. Och fokusera på att det bara blir bättre och bättre. Jag är ju trots allt bara människa.

Bloggen är en av de saker jag vill lägga mer tid på. Och det kommer. Tills vidare kommer tätare uppdateringar på instagram (@min_klockaregard), så följ mig gärna där.

 

4 Comments

 1. Clara, Bossbloggen juli 25, 2016 at 23:40

  Du är klok som tänker ett steg i taget! Bra att ta hand om dig 😃

  Svara
  1. Nina juli 26, 2016 at 21:26

   Tack fina du! Inta alltid det lättaste 😊 Kram Nina

   Svara
 2. Lanclin-Linnea juli 27, 2016 at 09:24

  Jag räknar mig till de som är ganska lättlärda faktiskt men en sak har jag tydligen svårt att lära mig helt och fullt, att det aldrig blir som man tänkt sig. Jag har kommit en bra bit på vägen sen barnen kom och jag blir bättre och bättre med åren men asså … det är ju skitsvårt :) Hoppas att ni har en fortsatt bra semester med Opeln och att äventyret med bärgaren blir ett fint sommarminne för det lilla livet i framtiden ;)

  Svara
  1. Nina juli 27, 2016 at 09:28

   Håller med. Skitsvårt 😊 Fast man har ju inget val.. Vi får fortsätta öva helt enkelt. Kramar till dig!

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.