Så har vi äntligen flyttat in i vårt sovrum. Igår var elektrikern på besök och ordnade med el och lampor och efter det var vi inte sena med att flytta in sängarna.

Första natten är förbi och sovrummet är invigt. Eddie firade med att sova utan avbrott mellan åtta och halv tre (det har ungefär aldrig hänt…) och Colin med att sova hela natten inne hos sig (vilket han iofs oftast gör).

Och nu börjar det allra roligaste. Att inreda. Vi gör som vi brukar och testar oss fram lite. Jag har tänkt mig rummet som ganska litet, men när möblerna kom in så växte det. Till och med så att vi kanske får plats med någon liten extra funktion här inne. Vi får se hur det blir. Men bra blir det i alla fall!

sovrummet
Välkommen in i sovrummet!
IMG_6017
Äntligen fick jag packa upp de söta väskorna.
Sovrummet fönster
Det är ett stort och härligt fönster (vars foder ska målas – alltid är det något kvar) som vetter mot trädgården. Den låga bröstningen är lite otäckt men vi har barnsäkrat – för allas skull.

IMG_6024

Svårt att tänka att det inte är alltför länge sen det såg ut så här:

IMG_1542

 

3 Comments

 1. Erika juli 16, 2016 at 17:39

  Men wow vad fint! Älskar väggen! Förstår att det känns härligt att ha flyttat in. Helt otroligt att det kan bli en sådan förvandling. Bra jobbat! Vi är med igång med renovering igen. Lika bra att passa på när vädret ändå är så tråkigt. Kram!

  Svara
  1. Nina juli 17, 2016 at 06:31

   Tack fina du! Vädret inbjuder verkligen till pyssel o fix. Hoppas det vänder snart. Kram!

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.