Ateljén har blivit med pentry! Det går inte fort men det går framåt det här med att få ateljén färdig. En liten sak i taget.
I början av mars blev i alla fall pentryt monterat. Det ska dit en sockel, täcksida och så klart en liten bit bänkskiva också innan det är helt färdigt. Men skåpen är på plats.

IKEA – Kungsbacka

Det blev ett IKEA-Kungsbacka kök till slut. Jag velade lite fram och tillbaka och tänkte först ha någon form av trälucka. Men när en kund till mig tipsade om Kungsbacka och det fina i att de är tillverkade av återvunnet trä och täckta med plastfolie av återvunna PET-flaskor så fick det bli det.
En miljösmart kökslucka kändes bra i magen.

Diskbänken och blandaren är återbruk från ett annat pentry. Tanken är ju inte att detta ska vara ett pentry för matlagning utan snarare för rengöring av penslar och dylikt. Men en och annan kopp te kommer nog också att värmas här…

Hemma-jobba-tider

Nu i dessa speciella tider (pga Corona) har jag spenderat en del arbetsdagar här ute. Och även om jag ännu inte har varken ordning på inredningen eller elen inkopplad så fungerar det fint att arbeta härifrån.
Ljuset verkligen flödar in trots oputsade fönster och värmepumpen håller temperaturen.

Ser fram emot att få ännu mer ordning och att då och då kunna arbeta hemifrån även i fortsättningen.

3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.