Tre rum och bad…

Det är vad det blir på övervåningen. Ett allrum, två sovrum och ett badrum. Nu är alla mellanväggar uppreglade. Några ytterväggar ska byggas på innan elektrikern kan komma och därefter kan vi börja isolera och gipsa. Redan nu ser man att planlösningen kommer funka precis som vi har tänkt. Ännu tydligare blir det så klart när väggarna blir täta och dörrarna är på plats.

Jag är som vanligt åtta (typ) steg före i huvudet och längtar efter att täcka av golven och börja tapetsera…

IMG_3515

Från trappan mot badrum (vänster) och Colins rum (höger). Här saknas det ju lite gips i taket också… Murstocken kommer att byggas för men vi funderar på någon liknande lösning som den vi har nere.

IMG_3516

Från trappan mot vårt sovrum. Dörrhålet är satt till 19M för att få plats under snedtaket. Så riktigt så lågt som det ser ut på kortet är det inte i verkligheten.

IMG_3517

Inifrån vårt sovrum mot allrummet. Dörrhålet till vänster blir in till klädkammaren och i ”hålet” mot murstocken blir det en specialbyggd garderob. Mycket special blir det i den här typen av hus. Men det ger ju den extra charmen. Eller hur?

Nu ska jag njuta extra mycket för idag gjorde jag min sista arbetsdag på ett bra tag. Nu är det föräldraledighet som gäller.

Trevlig helg på er!

 

1 Comment

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.