Pippitröjan – plötsligt händer det

Pippitröjan som påbörjades för ganska längesen, och nästan var klar redan i september innan lillebror tittade ut, är äntligen färdig. Igår virkade jag det sista i halsringningen och sydde fast de två stropparna (eller vad de heter?). Jag är riktigt nöjd!

Sticka efter mönster

Jag är en beskrivningsnörd. Ni vet en sån som faktiskt läser bruksanvisningarna innan jag använder produkten. Lagar helst mat efter recept och stickar enbart efter mönster. Det sista beror iofs på att jag har för lite erfarenhet för att ens få till en tröja utan att någon talar om hur…

Pippitröjan
Vill ni sticka en likadan? Klicka på länken i början av inlägget. Där finns länk till mönster och tips om var jag köpte garnet.

Jag har stickat kläder innan men detta var första gången jag testade flerfärgsstickning. Det gick ju bra det med även om det tog lite längre tid. Nu blir det nog inget stickprojekt på ett tag. Kanske till nästa höst?

Denna vecka har vårterminen dragit igång på riktigt så i kväll blir det gympa för Colin och i morgon stora och små i församlingshemmet.

Ha det fint!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.