Hej!

Hade ni en fin midsommarafton? Det hade vi. Lugnt och skönt här hemma med familjen. Midsommarlunch mitt på dagen, en långpromenad (jag och E) och sen ett besök i Gemla Folkpark.

 


På morgonen pysslade jag ihop en liten mini-midsommarstång av grillpinnar och kryddor efter tips från Helena på Instagram

Liten midsommarlunch-buffé för två

Gemla folkpark

Gemla Folkpark är en av Sveriges minsta och äldsta folkparker med dansbana, teaterscen, skjutbana och flera små kiosker. Mysigt att den har bevarats och att det fortfarande är aktiviteter där. Vi har varit där på julmarknad tidigare och det är ofta dans och fullt på parkeringen. Det här var premiär för oss på midsommarfirande då vi oftast är på annan ort på midsommarafton.

Igår erbjöds fika, dans runt midsommarstången (vilket jag försökte fånga på bild men tyvärr utan att lyckas) och uppträdande av en trollande clown. I kioskerna fanns chokladhjul (Colin vann – Lycka!), lotteri och fiskedamm.

Full koncentration när clownen kom upp på scenen. Mina fina skjort-killar <3

 

2 Comments

 1. Erika juni 24, 2017 at 20:10

  Så mysigt! Vi tänkte med gå dit men jag såg för jäklig ut med blåsorna i mitt ansikte så vi skippade det. Tog det lugnt här hemma istället. Det kommer fler midsomrar :)

  Svara
  1. Nina juni 24, 2017 at 20:12

   Ja det var mysigt! Men det går fler tåg 😉 Träffade dina killar på Leos idag. Hoppas du mår bättre snart! Kram

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.