Gästinlägg av Maria Lindberg

blogg-1

blogg-2

blogg-3

Fotograf Maria Lindberg fångar sagolika, trolska minnen på bild. Verksamheten drivs hemifrån gården utanför Uråsa, strax söder om Växjö, och inriktas främst på barn- och familjefoto. Maria Lindberg är i grunden journalist och har under 10 år arbetat med journalistik och pressfoto. Med två egna barn har dock intresset för en annan typ av fotografi väckts, och nu handlar arbetet mycket om att fånga nära, varma bilder med en känsla av magi. Utöver uppdrag för kunder skapar Maria även egna kreativa fotoprojekt med sagotema, bland annat skräckfoton inför Halloween och en fotosaga med äldsta dottern kallad Älvan och Krigarprinsessan.

blogg-4

blogg-5

Mitt bästa jultips:

Hitta julens magi! Om du inte bor mitt i skogen som jag gör, åk ut i naturen någonstans där stadens alla ljus inte stör. Allra helst en stjärnklar natt när andedräkten ångar och snön knarrar. Det är så lätt att bara konstatera hur vackert det är och sedan gå vidare med vardagen, men mitt tips är att verkligen stanna upp och känna hur magiskt det faktiskt är. Jag älskar att fantisera om att jag är med i en saga när jag vistas ute i naturen, antingen bakom kameran, till fots eller på hästryggen. Vinternätter är extra magiska! När hela landskapet är inklätt i vitt blir det nästan övernaturligt vackert och det ger mig rysningar att bara stå mitt i den trolska stämningen, som att jag har gått rakt in i en tavla eller en sagobok. Det är sann julkänsla för mig.

blogg-6

Erbjudande:

Julfotografering

Just nu erbjuder jag fotografering med jultema. Perfekt för dig som vill ta vackra bilder med familjen eller barnen till årets julkort. Bli fotograferad med en mysig släde och en känsla av gammeldags jul. Snöfall garanteras på bilden!

Du får två högupplösta digitala bilder för fri framkallning.

Sista minuten-pris: 750 kr

Boka på telefon 073-0466857 eller mejla fotograf.marialindberg@gmail.com

Övriga inlägg i Min Klockaregårds Julspecial hittar ni här!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.