Gästinlägg av Kristina Lind

Hej

Jag heter Kristina Lind och bor i en liten by i Småland. En riktig bullerby med många bofasta och många barnfamiljer i alla åldrar. Jag har 2 utflugna barn och 6 barnbarn, 4 biologiska och 3 bonusbarnbarn. Jag bor här med min man, 2 hundar, en katt och 5 höns.
Älskar min by som ligger väldigt vackert med hagar runt omkring och skogen runt hörnet. Nära till affärer och till storstaden.

Jag har 10 steg till mitt jobb som jag älskar och byggt upp under 22 år. Huvudsysslan är dekorationsmåleri och det har varierat under åren. När jag började var brevlådor och krukor det som vi målade mest. Men nu har det övergått till barnmöbler. Målar fortfarande lite annat också men det mesta är barnmöbler och andra möbler. Vi har ritat mönstren här på företaget, jag säger vi för många mönster har min dotter varit delaktig i. Vi jobbade tillsammans under 18 år.

barnmonster
Jag har också en butik där jag säljer inredning, både eget och inköpt från olika håll.
I anslutning till butiken finns ett litet café där man kan köpa hembakat.

cafe

Jultips

Mitt jultips förutom barnmöblerna eller inredningen i min butik har jag ett litet billigt tips:
Alla har väl julpapper nu till jul. Helst ett som inte är allt för tjockt. Går alldeles utmärkt att göra julgranskarameller av:
Helst ett papper med 2 sidor t.ex ett enfärgat och en sida mönstrat
Alla har väl gjort det någon gång i sitt liv.

karamell

Sätt ett juteband om och någon bild på framsidan. Kryllerna blir faktiskt finare med papper.
Man kan göra strutar också. Vik kanten längst upp så blir den stadigare.

Detta kan du göra samtidigt som du slår in julklappar. Man kan naturligtvis göra dom ännu finare det är bara fantasin som sätter gränsen.

Julerbjudande

Min Klockaregårds läsare får just nu 30% rabatt på hela julsortimentet så passa på att titta ut till den mysiga butiken. Öppettider och kontaktuppgifter hittar ni här.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.