Vi har haft det ståendes i förrådet och jag har tänkt att det ska få en plats så småningom – mormors skåp. När vi för några veckor sen beställde hem en ny altandörr så insåg jag att det skåp vi har vid matplatsen idag inte kommer få plats. Vi byter nämligen från enkeldörr till pardörr. Och så plötsligt hade vi en perfekt plats till mormors skåp.

Först hyvelbänken

Barnen är i sommarstugan tillsammans med mina föräldrar denna veckan – min sista arbetsvecka innan semestern – så kvällarna har känts extra långa. Det har gett tid att ta tag i projekt som annars prioriteras bort. Som att montera ihop hyvelbänken som har legat alldeles för länge i en hög till exempel (och ja, den ska skruvas ihop också vilket var ett lite mer avancerat projekt så ännu är det inte helt färdigt…)

Och sen skåpet

Och så blev det också tid att åka till färgbutiken och köpa häftgrund för att därefter grunda skåpet inför ommålning. Den ilsket gröna kulören kändes inte som att den passade in.

Att välja kulör är nästa huvudbry. Fattar inte att det alltid är så svårt att välja till sig själv. När det gäller kunder så är det mycket lättare att hitta sambanden och logiken och då brukar material och kulörer kännas självklara.

Tog med mig hela NCS-pärmen hem från jobbet häromdagen men har fortfarande inte landat i en kulör – men det lutar åt grågrön…

Vad tror ni om det?

4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.