Barnrumsinredning, och om att tända lampan!

Jag minns fortfarande känslan när vi kom till huset första gången efter att elen var inkopplad. När vi kunde trycka på en knapp för att tända lampan (istället för att mixtra med sladdar hit och dit till bygglamporna…) Den känslan!

I morgon kommer elektrikern och installerar klart elen i allrummet och i Colins rum på övervåningen. Ska bli så skönt att kunna tända vanlig belysning där uppe. Och el = flytt. Så i helgen kanske Colin äntligen får sitt egna rum. Och jag får äntligen inreda ett barnrum. Det har jag sett fram emot sen jag var gravid med C för ca fyra och ett halvt år sen…

Utmaningen är förvaringen. Förvaring som är fin är bra, men ännu viktigare, är förvaring som fungerar. När sakerna har en given plats och faktiskt kommer tillbaka efter att ha använts. Vissa saker passar bra i lite större lådor och korgar. Men jag tycker att många, men lite mindre, förvaringslösningar nästan fungerar bättre i de flesta fall.

Som av en händelse hade Jollyroom rea i dagarna och jag bara råkade fynda några små väskor och en låda i ett superfint mönster. (Väskor är ju också kul att leka med…) De ligger och väntar på mig i den lokala affären. Och om de inte passar i Colins rum så kommer jag använda dem till Eddies saker.

 

Väskor

 

Bilder lånade från Jollyroom.se
Bilder lånade från Jollyroom.se
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.