Nina – arkitekten

Redan på högstadiet bestämde jag mig för att bli arkitekt. Jag har alltid fascinerats av planlösningar och lägenhetslayouter och det var framförallt mitt intresse för bostäder som ledde mig in i arkitekturens värld. Fortfarande är det planlösningarna som jag brinner för mest, även om jag idag lika gärna jobbar med förskolor och vårdlokaler som med bostäder. Att sätta mig in i olika verksamheter och träffa nya människor i olika yrkesroller och olika konstellationer är det roligaste med mitt arbete.

Sedan fem år tillbaka driver jag tillsammans med min kollega Sajt Arkitektstudio AB (www.sajtarkitektstudio.se) i Växjö. Vi arbetar med allt ifrån mindre tillbyggnader åt privatpersoner  till större nybyggnadsprojekt för offentliga beställare.

Bloggen Min Klockaregård är min privata blogg där jag skriver om mitt liv. Den handlar främst om vår renovering av Klockaregården men också om trädgård, inredning och livet i stort. Nu börjar det mesta bli färdigt inne i huset och fokus ligger på utsidan och på komplementsbyggnader. I bloggen berör jag ibland också frågeställningar som jag möter i mitt yrke.

I Klockaregården bor jag tillsammans med min sambo Nicklas och mina två pojkar Colin och Eddie.

Hoppas ni ska trivas här på bloggen och att ni fortsätter att titta in!
Mitt senaste inlägg hittar ni HÄR.

Vill du komma i kontakt med mig? Maila: nina@minklockaregard.se eller ring: 072-324 77 90

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.