Varuprover från Golvpoolen


Samarbete

Jag tycker det är smidigt att handla på nätet. Att i lugn och ro leta efter det man vill ha hemma ifrån soffan minskar en hel del stress hos mig. Vi köper mest kläder och inredningsprylar via postoder, men det händer att vi beställer material till vår renovering också.

Ytskikt

Nu är vi i en fas i vår renovering då vi letar efter ytskikt. Golv och tapeter är högaktuellt. Men det funderas också en del på både ytskikt och möbler till badrummet uppe. Problemet med att handla den här typen av varor på nätet är att det är svårt att få rätt känsla utan att få klämma och känna på produkterna. Och inte minst att kunna sätta dem i förhållande till varandra. Passar golvet till väggen? Etc. Det är helt enkelt nödvändigt att få se produkterna ”live” för att få ihop en bra helhet.

Beställ varuprover från Golvpoolen

Mitt tips är då, om man som jag gärna handlar från soffan, att leta efter företag som kan skicka varuprover. Tapetprover brukar ofta kunna beställas från leverantören exempelvis. Golv, klinker och kakel är svårare. Men jag har hittat ett företag som kan leverera detta. Golvpoolen har sedan 2014 en webbutik med olika typer av golv, kakel/klinkers och badrumsinredning. De levererar fraktfritt upp till fem varuprover som sedan kan klämmas och kännas på hur mycket som helst innan beställning. Bra, eller hur?

Mönstrade klinkers

Jag spanar just nu på deras mönstrade klinkers. Vårt badrum uppe kommer att få en plastmatta på golvet och i det stora hela blir det förmodligen vitt kakel. Men kanske kan någon av följande plattor bryta av? Som en liten effekt. Kanske runt spegeln? Vad tror ni?

Golvpoolen - Mönstermix
Plattorna finns i flera mönsterbilder
Foranese - Mönster
Här har en av plattorna lagts som en matta i det annars homogena golvet.

Rabattkod

Letar ni efter golv, kakel/klinker eller badrumsinredning?
Just nu kan jag tillsammans md Golvpoolen erbjuda mina läsare 5% rabatt om ni handlar från deras webbutik!
Ange klockaregard5 i kassan när ni handlar för att ta del av rabatten.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.