Nästan hela första ”riktiga” höstterminsveckan är förbi. Här hemma är vi supertrötta och om barnen inte somnar en stund på eftermiddagen så har det blivit tidiga kvällar. Tar på krafterna att komma tillbaka till vardagslunken tydligen. Samma för er?

Sommaren har varit alldeles för varm för bygg- och trädgårdsprojekt i år men nu när det börjar svalna av så kliar det lite i fingrarna att hugga tag i saker. Bristen på vatten begränsar tyvärr en del och mycket tid har gått till att få ordning på det systemet.

Kullerstensprojekt

Ett trädgårdsprojekt har dock blivit genomfört tack vare min pappa och det är en stenläggning intill källartrappan. Tack tack!
Vi började prata om kullersten jämte källartrappan väldigt tidigt efter vi hade köpt huset och planen för trädgården började ta form. Men det har inte varit det mest prioriterade projektet kan man väl säga. Tills nu.
Efter att ha samlat sten ett tag, både i vår trädgård och i grannens, så tog pappa tag i utmaningen.

Kullersten

Sten i alla storlekar och former 

Kullersten läggning

Ett klurigt pussel att få ihop

Jag trodde nog att det skulle ta längre tid än vad det gjorde. Det var inte så många timmars jobb ändå och då ingick ett par rundor till grannen för att hämta mer sten (det går åt väldigt många fler än vad man tror…)
Slutresultatet blev väldigt bra!

kullersten färdigt

Nu blir man ju sugen på fler stenläggningsprojekt

Jag vill också tacka alla som tog sig tid att svara på min lilla mini-undersökning om vad ni vill läsa här på bloggen. Jag tolkar svaren som att lite av allt fortfarande är det som är mest uppskattat. Så då fortsätter jag så.

Ha en fin kväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.