Colins rum – isolering

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar

Pappa började isolera på övervåningen i förra veckan. Ytterväggen i badrummet och Colins rum var först ut. Vi väntar fortfarande på att elektrikern ska komma och sätta dosor mm i väggarna så att vi kan börja med osb och gips. Denna veckan är det utlovat.
Sen blir det mer isolering och om några helger får vi hjälp med att sätta skivorna. Riktigt spännande att se rummen på övervåningen växa fram, trots att vi har vetat länge hur det ska se ut där uppe.

Extra roligt blir det ju så klart när vi kan börja måla och tapetsera. I veckan hämtade jag ut en fototapet som ska sättas i nischen i Colins rum, mot badrummet. Visar i ett kommande inlägg.

Arbetskläder

När man renoverar och speciellt när man jobbar med material som isolering är det skönt med bra arbetskläder. Arbetsbyxor med knäskydd, skor med spiktrampskydd och handskar tycker jag är viktigast. (Och skyddsglasögon i moment när man riskerar att få flisor eller liknande i ögonen).

Just handskar kan vara svårt att vänja sig vid och ofta kan man behöva prova lite olika sorter och storlekar innan man hittar några som man trivs med. Hos företaget Engelbert-Strauss finns det olika test-set där man beställer olika typer av handskar i samma paket. Då får man dels handskar som passar till olika moment men man får också chansen att testa vilka handskar man trivs med. En bra grej tycker jag!
Engelbert-Strauss har även andra arbets- och skyddskläder.

Isolering innervägg

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.