Hej! Jag flikar in här lite mellan alla fina gästinlägg. Hoppas ni tycker om dem lika mycket som jag gör! Det kommer några till.

Men jag måste ju visa Ateljéhuset nu när det har fått ett helt skal. Dörrar och fönster är på plats och det blir så bra! Jag har varit lite nervös för fönsterkulören. Det är en sak att titta på små fyrkanter med kulörer ur NCS-pärmen och att sen se det i verkligheten. Jag ville ha ockrafärgade fönster men har valt att tona ner den något till en mildare ton. Det blev fint! (Fönsterblecken ska målas in i samma kulör så småningom.)

Fönstren är 70 cm breda och 140 cm höga och har en bröstning på 70 cm.

 

Fönster och dörrar

Det är knappt två veckor kvar till julafton och jag som har önskat mig lite snö vaknade upp till ett vitt landskap idag. Så fint! Vi har bjudit in till adventsfika här hemma med några vänner och snön ger extra stämning. 

Vi har bakat saffransbullar, pepparkakor och en lingoncheesecake. Men nu är det nog färdigbakat för detta året. Nu vill jag göra julmat och köpa de sista julklapparna.

Samtidigt blickar jag framåt mot nästa år och funderar på vad det ska bjuda på. I livet i stort och här på bloggen. Hjälp mig gärna. Vad vill ni läsa mer av? Finns det något ni saknar eller något ni tycker jag ska hoppa över? Berätta i en kommentar eller i ett mail så blir jag jätteglad!

Ett annat sätt att visa vad ni gillar är att trycka på det lilla hjärtat här nedanför. Följ mig gärna på Instagram och Facebook också!

Ha en riktigt fin andra advent!

1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.