Det har varit fokus på utsidan och runt omkring ateljéhuset ett tag nu. Målningen av fasaden är så gott som färdig och det börjar bli dags att inhandla ockrafärg. De nya fönstren var färdigmålade vid leveransen men vi har också använt två äldre partier och så köpte vi en altandörr som också är vit på utsidan.

Inne i ateljén är det fullt av verktyg och annat bråte. Det saknas fortfarande ett överljus över dörren…

Ateljéhuset ateljé

..och panel och timmer ska upp på de isolerade väggarna och där i mitten någonstans ligger golvet staplat i väntan på sin tur.

Jag börjar bli riktigt sugen på att inreda och flytta in här nu. Men det är en del kvar innan dess som ni ser.

I garaget ligger timret till mina väggar på tork. De var rejält fuktiga när de plockades in så det har tagit ett tag att få dem torra, men jag tror att det börjar närma sig nu.

Ateljéhuset garage

Här inne är väggarna spacklade men taket måste också få en omgång och sen ska det målas….och målas.

Utsidan

På baksidan har marken återställts och mitt i det vackraste och torraste sommarvädret som vi har varit bortskämda med ett tag nu så sådde Nicke gräs. Det tog sitt lilla tag men nu börjar det bli lite grönt.

gräsmatta

Tanken är att detta ska bli en fotbollsplan till pojkarna och deras kompisar. Skönt med en stor yta där de kan ta ut svängarna.

Och ännu mer fotboll

Ganska mycket fokus på fotboll nu för en fotbollsnörd som mig. Idag har vi både klarat av att vara matchsponsorer (Sajt då) på den lokala hemmamatchen och att se Peru – Danmark på TV. Bäst hittills i VM var ju ändå Spanien – Portugal – hoppas på fler sådana matcher!

Följer ni också VM?

1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.