Det var ju ett tag sen nu som vi rev räckena (och byggde det här) och tak på altanen. Många planer har vi haft sen dess och vi har velat fram och tillbaka om hur vi ska ha den nya altanen. Att den befintliga skulle bort (eller i alla fall byggas om) har vi bestämt sen länge. Det och att vi vill sänka den mot trädgården. Som det har varit nu så har det varit fallhöjd åt alla håll och det är inte helt hundra med en ettåring som helst inte sitter still.

 

altanen
Altanen så som den har sett ut senaste året.
Uteplats
Just nu ser det ut så här. Provisorisk trappa vid dörren och fyra plintar som ska upp ur marken.

Egentligen hade vi kunnat vänta med altanen ett tag till men fasaden just här är i stort behov av omsorg. Sen vi rev altantaket så saknas en del läkt och infästningen av golvet har inte varit helt ok heller. Så nu när det ändå måste åtgärdas åkte altanen av bara farten.

Idag har jag haft ledig onsdag (även om det har känts som lördag hela dagen). Huset är städat och jag har gjort första träningspasset för att fixa till det som jag skrev om här. Nu laddar vi för två arbetsdagar till innan helg. Vi väntar fint besök och så ska vi på hela två kalas. Fullbokat med andra ord.

Vad har du för helgplaner?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.