Allrummet

När vi köpte huset 2010 var vinden oinredd. Man tog sig upp via en trappa som mer liknade en stege. Och ja, så här såg det ut. Oisolerat, kallt och i vissa delar i ganska dåligt skick. (Tidigare ägare hade sågat i takstolarna utan att riktigt ha koll på vad det gjorde med konstruktionen…) Tapetrester vittnade dock om att det någon gång har funnits rum här uppe.
Oinredd vind Min Klockaregård

För inte så länge sen tyckte vi att vi hade kommit jättelångt. Isolering både in- och utvändigt. Planlösningen var färdig och regelväggarna på väg upp.

IMG_3858

När man kommer upp idag, till ett färdigt allrum (nåja, den sista balken kommer nog på plats ikväll…) är det svårt att förstå i vilket skick det faktiskt var. Då är det bra att ha bloggen att titta tillbaka i. Det har tagit fem år att komma hit. Men det har blivit bra!

Min Klockaregård Allrummet

Övervåning Min Klockaregård

Nu är längtan stor att börja flytta upp, inreda och bo in sig. Men lite mer tålamod får vi ha. Elektrikern har ett litet pass kvar för att vi ska kunna bo där på riktigt…

(Någonting har hänt med inställningen på mina bilder. Det där med att uppdatera programvaror… Men klickar man på dem kommer de upp något större i alla fall…)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.