Det här med lediga onsdagar är inte så dumt. Har hunnit både det ena och andra idag, lite städ, lite shopping (skor), lite bak (saffransbular)och avslutningsvis inköp av de första adventsblommorna.

Colin tittade på Hela Sverige bakar på morgonen och kom ner med en önskan om att baka. Jag hade själv funderat på att baka lite till advent så efter en kompromiss blev det både kanelbullar och saffransbullar med vaniljfyllning.

Saffransbullar
Det är tur detta inte är en bakblogg för då hade kanske utseendet på bullarna inte hållit måttet. Men i Klockaregården får de se ut hur de vill. Bara de är goda. :)

Det doftade saffran i hela huset och när jag sen kom hem med julros, hyacint och minigran så kändes det att december är nära. På tal om december. Under december kommer bloggen att ha ett lite annat upplägg.

Julspecial

Många bloggar har adventskalenderar med luckor som öppnas varje dag. På Min Klockaregård blir det ett lite annat upplägg och jag är superglad att snart kunna presentera vad. Lovar er nya bekantskaper, intressanta och inspirerande historier, fina erbjudanden och roliga tävlingar. Och mycket julinspiration så klart! Så missa inte att kika in här den 1a december när jag presenterar min allra första gäst…

Recept saffransbullar

Och för er som gärna vill baka bullarna på bilden så använde jag samma recept till kransen nedan.

img_1889

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.