Nog för att årets julklapp var ett återbrukat plagg. Men temat på flera av mina julklappar och på vår stora klapp till barnen var också återbruk.

Av Nicke fick jag visserligen två splitternya prylar, men som jag verkligen behövde och ville ha. En kombinerad korthållare och plånbok (syns på bilden nedan) och en laddplatta.

När jag bytte telefon för ett tag sen så valde jag bort ett kombinerat case och plånbok. Men eftersom jag inte hade någon ny förvaring till mina kort så slutade det med att jag runt med min nya telefon OCH den gamla för att få med mig alla kort.

Nu har jag en fin liten och smidig förvaring till alla kort (vilka jag iofs försöker minimera i antal, men några kort måste man ju ha med sig. Betalkort och körkort till exempel.) men också med plats för någon enstaka sedel.

Och den där laddplattan. Så skönt att slippa mixtra med sladdar och istället bara lägga telefonen på plattan. Supersmidigt!

Av mamma och pappa fick jag en återbrukad stege som jag ska ha som inredningsdetalj i ateljén. Mamma ringde redan i somras och tipsade mig om att den här stegen fanns på en loppis nära sommarstugan. Jag hade dock inte möjlighet att köpa den så istället gjorde hon det (utan att jag visste så klart), och sparade den till julafton. Så bra.

Den lilla boxen är också tänkt till ateljén. Den är klädd i samma tapet som två av väggarna i ateljén. Så fin detalj. Och ser ni hur bra den gröna stegen stämmer ihop med tapeten?

Julklappen med största återbrukspoängen var ändå en liten skärva av vår rivna lada, återbrukad till en ljushållare. Så fin!

Barnens julklapp var ett begagnat wii inhandlat på tradera. Allt behöver inte köpas nytt.

Vad fick ni i julklapp?

5

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.