Vad händer med tiden egentligen? Det känns lite som om någon har ökat tempot. Dagarna bara går.

Det händer lite på gården och jag ska snart uppdatera er på både det ena och det andra. Men just nu är det mest förkylningar, brunnar som sinar och bilar som går sönder och det är inte jättekul att blogga om.

Men i helgen väntar roligheter i form av en efterlängtad tripp till Dalarna. Tågresa och hotellvistelse i tre nätter. Ett riktigt äventyr med två barn.

Kalaspyssel

Och på tal om äventyr så håller vi som bäst på att planera femårskalas här hemma. Att fylla ”hela handen” är stort och det är viktigt att allt går rätt till. Både med inbjudningar och med vilka som ska komma.

Idag har vi fixat inbjudningskort. Pirattema med skattjakt är önskemålet. Jag hittade en bakgrund till en skattkarta på Pinterest som jag gjorde om i Photoshop. Jag har rivit sönder pappret i kanten på inbjudan för att den ska se lite gammal ut och sen rullade jag ihop dem och knöt ett snöre runt. De flesta som ska bjudas in bor i byn så vi lägger dem direkt i deras lådor.

IMG_6560

Kalaspyssel
Piratbåten letar sig med hjälp av strecken upp till Klockaregården…

Colin har önskat sig skattjakt, fika och fiskdamm så lite pyssel återstår. Men i övrigt kör vi fri lek på kalaset. Det brukar fungera bäst.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.