I fredags tog jag morgonflyget till Stockholm. (Ganska häftigt ändå att jag på två och en halv timme tog mig från Klockaregården till Grand hotel i Saltsjöbaden – flyga är effektivt) Det var dags för konferens och inspirationshelg för Sveriges influencers. Två fullmatade dagar med föreläsningar och workshops.

Bland föreläsarna och inspiratörerna fanns Clara Lidström – Underbara Claras, Elin Häggberg – Teknifik och Helena Lyth/Maria Soxbo – Nordinary

Mingel och gala

På fredagskvällen bjöds vi på AW och därefter trerätters middag med underhållning och utdelning av pris till årets medlem (som gick till Teknifik) Och mingel – massor av mingel – och möten, intressanta samtal och nya bekantskaper.

Jag strax innan middagen, biblioteket på Grand Hotel, drinkar och så hjärnan bakom allt det härliga – Linda Hörnfeldt som är grundare till Influencers of Sweden – vår branschorganisation.

(Alexandra, Clara och Clara – några av alla de fantastiska tjejer (och en och annan kille) som jag träffade under helgen, har också bloggat om vad som hände under dagarna för er som vill läsa mer).

Inspirerad och motiverad

Jag är nu full av inspiration och motivation men känner mig samtidigt på något konstigt sätt lite passiv inför hela den här ”bloggrejen” (alltså min – inte andras). Min Klockaregård startade som en renoveringsdagbok ämnad för de närmaste. Nu sitter jag här med en F-skattsedel och har redan i år skickat tre fakturor – trots att detta är något som jag gör endast när tid och lust finns. Och i ärlighetens namn – tid finns inte i överflöd just nu. Min Klockaregård kommer att fortsätta att vara något jag gör vid sidan av min huvudsyssla. Jag driver ju trots allt världens bästa arkitektkontor (helt objektivt talat) på dagarna. Men därmed inte sagt att det inte kan finnas mål och mening med det jag gör här inne ändå.

Nya planer

Med det sagt så har det så smått börjat smidas planer för hur den här renoveringsbloggen (som egentligen handlar om en gård som inte renoveras så mycket längre) kommer att kunna utvecklas i framtiden. Inte så annorlunda från vad den är idag men ändå med ett lite annat fokus. Kanske. Vi får helt enkelt låta tiden gå och se om planerna kan bli verklighet. Jag tänker dra lärdom av allt jag har lärt mig av att lyssna på duktiga kollegor i helgen och så får vi helt enkelt se vart det bär mig.

Hoppas ni vill följa med på resan <3!

 

5 Comments

 1. Jeanette april 4, 2017 at 18:49

  Jag känner mig som dig otroligt inspirerad under helgen men behövde några dagar för att smälta allt. För min del blir min passivitet i av att jag lärt mig så mycket som jag vill ta tag i för att förbättra men vet inte vart man ska börja…

  Svara
  1. Nina april 4, 2017 at 19:42

   Jag känner precis likadant. Lite överväldigad. Men det lägger sig förhoppningsvis snart så att energin får ta över. :)

   Svara
 2. Pingback: THE INFLUENCER CONVENTION 2017 - MIN SAMMANFATTNING - Gott för själenGott för själen

 3. Alexandra april 9, 2017 at 06:17

  Jag blev också väldigt inspirerad och har tankar för bloggen… som jag dock inte riktigt har sorterat än. Men snart kanske :) Kul att ses på konferensen i alla fall! Kram

  Svara
  1. Nina april 9, 2017 at 07:28

   Jag har inte heller sorterat klart. Behöver hitta en bra nivå också som fungerar tidsmässigt. Jättekul att ses! Kram

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.