Äntligen är den här, trädgårdssäsongen.
I takt med att det blir ljusare och varmare så blir min längtan ut i trädgården starkare. I helgen gjorde jag första riktiga passet i rabatterna för i år. Många fler kommer det att bli.

Trädgårdssäsong

Plommonträdet står i full blom

Jag tycker att trädgårdsarbetet är roligast på våren och försommaren. Då har man längtat som längst. I slutet på sommaren när det är dags att skörda då börjar mitt intresse svalna igen och jag längtar in till annat pyssel. Men så får det vara.

Plommonträd

I helgen vårstädade jag köksträdgården, klippte några buskar och rensade häcken. Nu ska det på mer jord, gödsel och täckbark och sen är det dags att plantera årets grönsaker.

Häggmisplarna vid gatan blommar också

Mitt mål att få en blommande trädgård känns något steg närmare i år. Det blommar redan på flera håll. Planen är ju dessutom ännu en ny rabatt med blommor.

Den här fina och lagom rostiga stolen har gjort sitt hemma på mina föräldrars altan. Så nu ska den få flytta till Klockaregården. Kommer bli superfin i ett lite bortglömt hörn…

Förresten, ni kanske undrar vart jag tog vägen? Det blev en ofrivillig bloggpaus. Nästan hela april.
Men ibland räcker varken energin eller lusten till när livet kommer emellan. Jag ska berätta lite mer senare om vad som händer och sker. Men tills dess planerar jag att köra på som vanligt.

Det finns mycket att berätta om och visa upp. Badrummet är färdigt. Vi har flera olika små renoveringsplaner för våren och sommaren. Och så måste vi ju prata lite arkitektur också.

Hoppas att ni har haft en fantastisk aprilmånad. Berätta gärna om vad ni har hittat på i kommentarerna!

4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.