Tillbaka

Ibland tar livet lite mer energi än planerat. Jag har ägnat två veckor åt att samla ny kraft. Bland annat med en kort resa till Göteborg. Så välbehövligt med lite kompishäng och miljöombyte. Men nu är jag tillbaka.

Här hemma rullar renoveringen på sakta men säkert. Vårt sovrum är färdigt så när som på klädkammaren. Några gipsskivor, lite färg och en elektriker. Sen kan vi äntligen flytta in!

I trädgården växer det så det knakar och det börjar bli hög tid att plantera i köksträdgården.

Vi har också så smått börjat inreda (”på riktigt” – innan har mycket varit tillfälligt och i väntan på..) de rum som är färdiga. Igår tog vi en tur till IKEA, jag, mamma och Eddie. Lite småsaker till Colins rum och till lek/gästrummet fick följa med hem. Ska visa er i kommande inlägg. Dessutom fick vi äntligen tillfälle att köpa rullgardiner, så nu hoppas vi att mörkret gör att vi får några extra timmar sömn.

Här bodde jag ett tag. Känns nästan overkligt idag men i dryga tre år, medan jag utbildade mig, var jag storstadsbo (nåja) i Göteborg. Det slår mig varje gång jag är där, att jag gillar staden så mycket bättre när jag är på besök än när jag bodde där.
Här bodde jag ett tag. Känns nästan overkligt idag, men i dryga tre år, medan jag utbildade mig, var jag storstadsbo (nåja) i Göteborg. Det slår mig varje gång jag är där, att jag gillar staden så mycket bättre när jag är på besök än när jag bodde där.

Men som sagt. Nu är jag tillbaka, med mer kraft och ork, även för bloggen. Vi ses!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.