Så har det snart gått en vecka av semestern. Vi startade den hemma men i söndags körde vi till västkusten för några dagar i sommarstugan (mina föräldrars)  i Mellbystrand. Här har jag spenderat sommarveckor ända sen jag föddes.

Vädret var så där de första dagarna så vi fick aktivera oss med annat än sol och bad. I måndags tog vi en tur in till Halmstad och stadsparken Norre Katt.

I Norre Katt finns Pippiparken, en lekplats med tillhörande hinderbana.

I tisdags åkte vi till Laholm, gick längs ån, åt lunch på Rökeriet och sen besökte vi teckningsmuseet. En fin byggnad med utsikt över Lagan från sina stora fönster. I källaren finns en ateljé där (kanske främst barn men vem kan låta bli med fri tillgång till material <3) får rita, måla och pyssla. Vi spenderade en lång stund där. Colin skapade massor av saker och vi hade nog kunnat stanna ännu längre.

Tecknarateljén

Fri tillgång till konstnärsmaterial <3

I går kom äntligen vädret och vi hamnade på stranden. Det är ju egentligen det jag tänker på när jag tänker sommarstugan. Hav, sol och bad. Men det kräver ju att solen skiner och att det är hyfsat vindstilla. I går var det precis så. På kvällen packade vi in oss i bilen och körde hemåt.

I dag har vädret varit om möjligt ännu bättre och jag har hängt på altanen i stort sett hela dagen (minus ett läkarbesök) medan grabbarna har gjort stan och hängt i lekparken.

Nu väntar det visst några dagar med sämre väder, men vad gör det. Vi är ju trots allt lediga!

 

5 Comments

  1. Lina juli 21, 2017 at 07:10

    Vad mysigt 😃

    Svara
  2. maxarna juli 21, 2017 at 18:25

    Ser ut som att ni haft härliga dagar.. Fina bilder..

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.