Det blev en lite ofokuserad onsdag idag. Jag brukar ha en plan för vad mina onsdagsförmiddagar ska innehålla. Lite bokföring, lite mail, innehållsskapande till bloggen, planering och oftast lite Sajt-jobb. Idag har det blivit lite av varje men inte så mycket innehåll och inte så effektivt som jag önskar. Men så blir det vissa dagar.

I helgen fyllde jag år. 36 år. Nästan vuxen nu…

Här laddad med popcorn och med siktet inställt – bild från Möbelmässan häromveckan.

Tips till alla er som bygger eller gör om

Tänkte jag skulle visa några av mina födelsedagspresenter.  Förutom nya trådlösa hörlurar, vattenkokare till ateljén och en fin silverring som min mamma har gjort fick jag två album. Ett där man kan följa vår renovering. Från när vi köpte huset och hela vägen till hur det ser ut idag. Och ett med samma upplägg för trädgården. I trädgården är det ju inte så mycket som är färdigt än men tanken är att jag sen kan fylla på med fler bilder allt eftersom.

Här är exempel på sidor i albumet som visar ”före”:

Och så ett par ”efter”:

Vi kan ju följa vår renovering ganska bra med hjälp av bloggen men i albumen blir det mycket mer översiktligt och lättare att få hela bilden. Det är verkligen ett tips till alla er som renoverar eller bygger nytt. Dokumentera och titta tillbaka. Det är lätt att bli trött och känna att saker står still och aldrig blir färdiga. Men när jag tittar i albumet så inser jag att vi har gjort väldigt mycket på de här åren.

Eftermiddagsplaner

Nu funderar jag på om jag ska ta med barnen till stan efter dagis/fritids och köpa lite fröer och såjord. Det är ju sportlov här hos oss så simskolan är inställd vilket betyder att vi har en längre eftermiddag tillsammans eftersom jag hämtar tidigare på onsdagar. Och så är det sol ute. Så härligt! Får se hur barnens dagsform är när jag hämtar.

Vad odlar ni i år?

2

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.