På väg hem från dagis

Jag har några gånger den senaste tiden sagt att vi har klarat oss så bra från sjukdomar denna vintern. Skulle jag inte ha sagt. Eddie har feber sen flera dagar tillbaka efter att ha avslutat sin andra penicillinkur. Och jag är också inne på andra kuren i rad nu. Så trist. Den där ”vanliga” bebiströttheten byggs på med extra trötthet och jag orkar ungefär ingenting. Men men, snart är vi pigga igen.

För någon vecka sen tog jag Colins cykel med mig till dagis på morgonen. Sen gick jag och hämtade honom. Vi har ungefär tre kilometer enkel väg och det är lite för långt för honom att gå än så länge så därför blir det oftast bilen. Men cykla gick bra. Och det var stort att cykla hem själv för första gången. När Eddie blir lite större och kan åka i barnsadeln ska jag nog försöka cykla lite oftare.

Vi stannade till vid badplatsen och åt mellanmål och kastade lite sten i vattnet innan vi fortsatte hem. April har bjudit på varierande väder, med allt från blåst och hagel till strålande sol. Jag föredrar det senare. Äntligen vår!


IMG_5168

IMG_5167

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.