Nu har jag fått mina kläder på plats i klädkammaren. Det tog rätt lång tid att fundera ut hur jag ville ha det. Som i de flesta sammanhang har det varit bra att ”bo in sig” lite först. Men nu har vi börjat inreda lite smått och jag testar mig fram.

Snedtak

Att hela utrymmet består av snedtak har inte direkt underlättat. Svårast var det att tänka ut plats för det som behöver hänga. Till slut blev det en klädstång på hjul som står längst in där taket är som lägst (det sitter ett vattenskåp på väggen så hyllor var uteslutet just där). Hjulen gör att det är smidigt att flytta om någon behöver komma åt vattenskåpet.

För klänningar behövs en högre upphängning så de kommer att placeras på väggen mittemot. Dock är den lösningen inte riktigt färdig ännu.

Klädkammaren

Hyllor och backar

Nicke har hjälpt mig att montera två hyllplan och anpassa dem till murstocken. Blev jättebra! Underkläder, linnen, träningskläder och diverse annat har jag lagt i backar som jag köpte på Rusta. Under den lägsta hyllan får alla julsaker och väskor plats (ska döljas av ett tyg har jag tänkt).

img_6802

img_6803Jag har alltid haft vanliga garderober innan så det här med att förvara kläderna på öppna hyllplan måste jag vänja mig vid lite. Bra överblick blir det hur eller hur. Inser att trots att jag har rensat ut massor finns det mycket kvar som kan plockas ut.

Nu när jag har hittat plats för mina kläder  inser jag att klädkammaren rymmer en hel del annat också. Perfekt, för förvaring behövs alltid!

Har ni garderober eller klädkammare?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.