Jag vann…igen!

Här sitter jag och proveldar i mitt senaste loppisfynd. Det ska stå vid sängen sen inför höstens/vinterns eventuella strömavbrott. På tal om hösten. Att tända ljus och krypa ner under filten med stickor och nytt garn… i Juli! Det är ju inte helt ok, men det gör jag i kväll.

Jag konstaterar också att det här med Facebook-tävlingar och smycken. Det är min grej. För jag vann igen. Superfin ”Initial-berlock” från aö silver låg och väntade i brevlådan när vi kom hem häromdagen.  Anna Örnberg är superduktig på det hon gör. Kolla in hennes sida.

Vet inte om jag har nämnt det innan. Men jag fick ett infall för ett tag sen att jag skulle sy ett babynest. Vet ni inte vad det är? Knappt jag heller innan jag bildgooglade. Hade inget till C men det verkar helt nödvändigt inför kommande bebis. Eller ok, kanske inte. Men vad tusan…

Jag har hittat ett mönster och beställt tyg. Men först gav jag mig på ett uppvärmningsprojekt – en amningskudde (bild längre ner). Ett lite enklare projekt som blev färdigt igår. Det kommer en liten beskrivning här i bloggen på hur jag gjorde lite längre fram. Amningskudden kunde jag inte vara utan förra graviditeten och jag har använt samma nu fyra år senare. Dock var den väldigt sliten på slutet så en ny känns bra. Och ja. Jag har haft lika mycket nytta av den under graviditeten som efter. (Jag gillar att sova på magen…)

Vi har några lugna dagar hemma nu inför sista semesterveckan. Haft vänner på besök i dagarna två och i morgon åker jag och Colin på släktträff men lämnar Nicke hemma med renoveringsuppdrag. De sista spånskivorna ska på plats uppe är det tänkt.

Hej då Juli – Hej Augusti!

IMG_3322
Loppisfynd

IMG_3321
Min fina vinst!

IMG_3317
Hemsydd amningskudde

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.