Retro barnstol för ommålning

Så var jullovet slut för denna gång. Idag har jag lämnat en överlycklig 4-åring på dagis (ja, jag vet att det heter förskola…) och lek med kompisar. Han tycker att de där 15 timmarna är alldeles för lite och ett långt jullov var inte alls populärt. Men nu är ordningen återställd.

Och så startar en ny termin även för oss här hemma. Jag kommer att fortsätta stötta upp mina kollegor med lite kontorsjobb hemifrån men mest kommer jag så klart vara ledig. Finns en hel del projekt här hemma jag vill ta tag i…vi får se vad som hinns med.
Ett av dem är den här retro barnstolen.

retro barnstol

Lillebror växer och kräver lite mer utrymme och lite mer saker. Igår hämtade jag in Colins gamla matstol. (Några månader för tidigt dock men jag ville kolla statusen på den.) Det är en retro barnstol som går att fälla så att den blir låg och får ett eget bord. Inköpt på blocket. Och visst är den hel och fin men den behöver lite omvårdnad och framförallt en omgång ny färg. Nu är frågan: Vit? Eller ska jag våga mig på en grå kulör? Vad tycker ni?

Retrobarnstol
Funderar på att lämna in Stokkestolen som syns i bakgrunden för lite ommålning också. Kanske kan vara fint om de får samma färg?
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.