Ännu ett fynd i vår ”skänk och byt”-grupp där jag tidigare kom över detta bordet.

Den här lilla pinnsoffan kräver lite mer jobb, men den är perfekt i måtten för vår matplats. I min plan ingår också ett kvadratiskt matbord men det verkar svårare att hitta. Det fanns för några år sen i de flesta butiker men nu verkar det som sagt svårare att hitta. Någon som har tips? Det ska helst ha lite lantlig, rustik känsla.

pinnsoffa

I kväll är jag ensam med mina småkillar medan pappan är på fest med jobbet. Vi har hälsat på hos morfar och mormor, ätit popcorn (vissa fick bara välling) och nu sover båda på varsin sida om mig. Mysigt!

Hoppas ni får en fin helg!

 

3 Comments

 1. Debbie maj 20, 2016 at 22:42

  Schysst pinnsoffa!👍🏼
  Blir nog skit snyggt!😊

  Svara
 2. Lena - gott för själen maj 21, 2016 at 21:51

  Hittade hit via Better Bloggers FB-sida. Man vill ju gärna läsa in sig lite inför BBCON ;-)

  Trevlig blogg du har. Ni har ett jobbigt men roligt jobb ser jag. Har renoverat några hus så jag känner igen mig. Det hus vi bor i nu byggde vi för snart sju år sedan och håller fortfarande på att anlägga trädgården. Vi är helt hopplösa på att komma på nya idéer hela tiden så det tar liksom aldrig slut.

  Ha en fortsatt skön helg!

  Kram Lena

  Svara
  1. Nina maj 23, 2016 at 22:12

   Hej! Vad roligt! Har också tänkt ta mig igenom några sidor därifrån. Kul att du hittade hit! Ser verkligen fram emot lördag. 😊 Ja idéer finns det gott om så projekten blir fler och fler. Ha en fin vecka! Kram Nina

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.