Efter att ha letat efter vårt påskpynt i några dagar hittade vi till slut det undanstoppat i ladan. Inte för att jag äger så mycket pynt. Jag tycker att det räcker med lite påskris, men Colin tycker det är desto roligare att ”göra påskfint”. Så nu har även vi fått fram en och annan kyckling och en liten häxa.

Långfredagen har varit lååång (vi vaknade redan vid halv fem) och har gått i långsamt tempo. Vår köksblandare gick sönder häromdagen så N o C har varit iväg och skaffat en ny medan E och jag har hängt här hemma.

I morgon äter vi påsklunch hos mina föräldrar och på söndag ska vi på ettårskalas. Känns som ett helt lagom påskfirande!

Jag är inte så färgglad av mig och definitivt inte gul, utan gillar pynt som håller en lite lugnare färgskala.

 1. Den vita hönan är ny för i år och inköpt på den lokala inredningsbutiken/caféet här i byn, Gemla station. 2. I år fick det bli hängande ris på verandan. 3. Häxan köpte jag förra påsken.

Colin gillar mer färg och hans pynt lyser upp bland allt det vita.

 1. Förra årets dagispynt står i köksfönstret. 2. Colins egna påskris blev något färggladare än mitt. 3. Tuppen på köksbordet är en vinst som Nicke tog hem för många år sen och som ställs fram varje påsk.

Ha nu en riktigt glad påsk!

 

2 Comments

 1. Alexandra april 9, 2017 at 06:15

  Bra idé med lite ”ickegult” påskpynt. Jag är inte särskilt förtjust i påskpynt men om man undviker gula kycklingar så funkar det ju :)

  Svara
  1. Nina april 9, 2017 at 07:25

   Ja det där gula… nja. 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.