Erikshjälpen 170:-

IMG_1551 IMG_1552

IMG_1554 IMG_1553

”Din handling gör skillnad” är Erikshjälpens motto. Och visst är det en fin idé. Att skänka det man inte längre behöver eller vill ha för att någon annan som behöver eller vill ha ska kunna köpa det.
Att pengarna sen går till sociala och humanitära insatser både i Sverige och utomlands är ju hur bra som helst!

Jag har trots detta inte besökt Växjös butik mer än någon gång innan. Förrän idag. Det är alltid fullt med folk de dagar de har öppet (tis, tors, lör) och idag var jag och C där på en snabbvisit.

Det svåra med att handla secondhand är ju att man aldrig riktigt vet utbudet förrän man är på plats. Att bestämma innan vad man ska handla blir ju aningens svårare då…

Idag var jag ute efter trasmattor. Våra golv blir kallare nu när hösten och vintern gör intåg och mattor får bli årets lösning. Jag vill ha flera (kanske fyra?) olika trasmattor under soffbordet i vardagsrummet. Hittade en på Erikshjälpen (den flerfärgade) som jag föll för. Och sen hittade jag oväntat en i jeanstyg på Citygross. Tror att det har kommit in några varianter på IKEA också. Får nog bli en tur dit snart.

En matta till köket, vid diskbänken, har jag spanat in på Jotex.

Sen ville jag väldigt gärna ha någon typ av förvaring till veden som vi tar in till Keddyn. Men det hittade jag tyvärr inte. Fick med mig en kofta och två muggar istället.
170 kronor för alltihop är ju inte så farligt.

Får bli fler besök på Erikshjälpen!

 

1 Comment

  1. Pingback: Vilodag | Min klockaregård

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.