Detta inlägg innehåller affiliatelänkar till Lagerhaus och Åhlens

Vinter

Vilken helg det har varit! Nu är det vinter på riktigt här och jag tycker att det är rätt härligt ändå med snön. Ljuset och framförallt aktiviteterna det öppnar upp för. Förra helgen hängde vi en förmiddag i pulkabacken. Igår var jag och barnen vid skolan där några föräldrar har spolat isbana. Det var bara Colin som åkte skridskor men Eddie lekte med dagiskompis och så grillade vi korv. Mysigt! Idag har vi varit hos mamma och pappa, ätit köttfärslimpa och testat längdskidor.

Och så tog ju Charlotte Kalla OS-guld igår! Hon är ju bara så häftig! Jag och Colin stod upp och småhoppade på slutet när hon fick sin lucka och åkte ifrån de andra. Ja, jag är lite sporttokig, speciellt när det kommer till mästerskap, då tycker jag det är extra kul att följa sporten lite extra. Följer ni också?

Att inreda en ateljé

Dessutom så funderar jag en del på hur ateljén ska inredas så småningom. Möbleringen har jag ok koll på. Jag vill ha in mitt gamla skrivbord som jag hade när jag växte upp. Hyvelbänken (Har jag ens berättat om den?) som jag fick för ett tag sen ska också få en plats. I ena hörnet blir det en diskbänk och så några fler skrivbordsytor. Men sen är det ju alla detaljer för att sätta känslan ”på riktigt”. Jag har kikat runt lite och hittat lite produkter jag gillar.

Anslagstavlor behövs alltid. Här är två alternativ från Lagerhaus, en i metall och ett nät där man kan fästa krokar och klämmor. Och träkulorna är magneter – så fina!

att inreda en ateljé - Lagerhaus

Sen behövs det ju alltid förvaring. Vi har de här trälådorna till pysselmaterial redan idag och jag tror att de kan få en plats även i ateljén. Att det finns pennställ och tidskriftssamlare i samma serie är ju bara extra toppen! Även detta kommer från Lagerhaus.

Åhlens finns också fin förvaring. Lådor med lock kan man inte ha för många av och samma gäller för korgar. I alla möjliga storlekar. Tror att naturmaterial får bli ett tema.

Nu är det dags att förbereda inför ny vecka. Ny weekly ska ritas upp, skol/dagisväskor ska packas och frukosten förberedas. (I morgon blir det overnight oat igen, denna gång ska jag testa med kokosmjölk.) Nästa vecka känns helt ok för jag har bokat in både massage och middag på stan. Och så fyller jag år!

Vad har ni för planer för nästa vecka?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.