Hej! Hoppas helgen har varit fin! Det har min. Inledde den med en välbehövlig tjejträff i bastun vid ån i fredags. Efter en ganska trött lördag (med en snabbvisit på kulturnatten) så har vi haft en effektiv söndag med städ, tvätt och mathandling idag. I veckan blev jag (med hjälp av N) klar med ett av mina projekt. Det har funnits i huvudet länge men återigen det där med tiden…

Anslagstavla av plåt

Jag tiggde till mig några plåtbitar från lokala byggfirman och skapade mig två anslagstavlor. En på Colins rum och en i köket. Det här med papperslöst samhälle gäller inte hemma hos oss…

Förhoppningsvis är detta ett steg mot lite mer ordning och lite mindre högar. Vi får väl se.

Colins plåt fäste vi med lim direkt på klädskåpet vid sidan av hans skrivbord. Colins plåt fäste vi med lim direkt på klädskåpet vid sidan av hans skrivbord.

I köket sitter plåtbiten på skafferiväggen. på tavlan hamnar alla tider och bokningar. I korgen lägger vi post och räkningar. I köket sitter plåtbiten på skafferiväggen. På tavlan hamnar alla tider och bokningar. I korgen lägger vi post och räkningar.

Hemmets reception

På jobbet brukar vi kalla det receptionen. Det där stället i hemmet där familjekalendern, räkningarna och tandläkartiden hamnar. I veckan berättade min kollega om deras sambandscentral, en utökad variant av receptionen. Där även presentpapper och gympapåsar får plats.

Har ni en reception eller ”sambandscentral” hemma? Vad finns det där och hur ser den ut? Berätta gärna i kommentaren eller lägg en bild på instagram. Tagga bilden med #minklockaregårdsreception så inspirerar vi varandra till lite mer ordning och lite mindre pappersstress.

(Glöm inte hjärtat <3 )

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.