Är du ute i sista sekunden med julklapparna? Ska du handla till någon som gillar att pyssla hemma? Min samarbetspartner engelbert strauss har allt en hemmafixare kan tänkas behöva. Arbetskläder, arbetskor, verktyg och tillbehör. Engelbert strauss är ett familjeägt företag i fjärde generationen. Företaget erbjuder egentillverkade produkter med höga krav på design och funktion. Kläderna är yrkesarbetskläder men till utseendet påminner de om ”vanliga” kläder vilket gör att de passar att ha även på fritiden.

Utöver bygg & fritids arbetskläder erbjuds också arbetsskydd i form av handskar, hörselsskydd och hjälmar. En annan grej som är bra och som jag gillar är att de har ett stort sortiment för kvinnor och barn.

Foto: engelbert strauss

Så, till dig som ännu inte är riktigt klar med julklapparna. (Eller kanske är ute efter något till dig själv inför en ny renoveringssäsong.) Här kommer tre förslag på vad du kan köpa till hemmafixaren i julklapp.

1. Kläder

Bara för att man är hemma när man jobbar så betyder inte det att man inte behöver bra arbetskläder. Riktiga arbetsbyxor (exempelvis de här praktiska dam hängselbyxor), arbetsskor (åtminstone vid arbeten som innebär risk för att trampa på spik – se mitt inlägg om arbetsskor) och jobbar man ute så är en bra och slitstark jacka perfekt. Allt detta hittar du hos engelbert strauss som just nu även erbjuder fri frakt om du beställer innan den 20 december.

2. Verktygsförvaring

Jag lever ihop med en verktygskräsen (om det inte var ett ord innan så är det det nu ;) ) man och vet att det är näst intill omöjligt att köpa rätt när det kommer till verktyg. Men förvaring till alla verktyg och tillbehör är perfekt. Det är inte så kul att lägga pengar på själv men väldigt tacksamt att få. För något år sen fick N en verktygsvagn från Harald Nyborg från mig. Är det för stort eller för dyrt så är verktygstavlor en smart grej. Finns bland annat fina grå på Biltema och Jula.

Foto: Pixabay

3. Presentkort

Fortfarande för svårt eller krångligt? Ett presentkort fungerar alltid. Jag vet att många tycker att det är fantasilöst och tråkigt. Men personligen så uppskattar jag presentkort. Att få gå i affärer och välja precis det jag själv vill ha – men slippa betala. Perfekt ju!

Fler ideér

Inget av det ovan som faller i smaken? Då har engelbert strauss fler julklappstips och fina erbjudande på sin sida just nu. Så kika in på deras hemsida för fler idéer.

3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.