Dagarna rusar förbi och tiden räcker inte riktigt till. Höstens början är alltid full av aktiviteter. Projektstarter, föräldramöten, nya rutiner och mycket man (jag) vill hinna med. I år klämde vi in en välbehövlig vecka på Mallorca också mitt i ruschen. Men snart sätter sig de nya vanorna och vi är tillbaka i lunken igen.

I helgen hann vi hösta lite i trädgården och plocka in det mesta som behöver komma inomhus inför vintern. Odlingslådorna är tömda på ätbart och täckta med höstlöv och det mesta av det vissna är nedklippt. Dags för vintervila.

Och lite skönt måste jag erkänna att det är. Att slippa trädgårdsbestyren och få koncentrera sig på insidan ett tag. I ateljéhuset väntar vi på elektrikern för att kunna bli helt färdiga men i övrigt så är det inga aktuella renoveringsprojekt på gång heller för en gångs skull.

På jobbet

På jobbet händer desto mer. Vi har anställt en ny tjej, Emma, och vi har fullt upp att hantera två stora projekteringar som lite olyckligt hamnade i exakt samma intensiva fas samtidigt. Det tillsammans med det vanliga ”plocket” har gjort att det inte finns en sekund över till något extra under arbetsdagen. Vi hoppas att vi snart får lite bättre kontroll på beläggningen så vi får lite tid över till reflektion. Så viktigt i ett kreativt yrke!

4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.