Groventrén är i stort sett färdig och nu fungerar logistiken in och ut mycket bättre.

Vi köpte en förskolekapphylla till pojkarna där de har varsin avgränsad plats med de kläder de använder just nu. Hjälm på hyllan, namnlappar och lite annat plock i skåpet och skor under. På väggen har de varsin krok till skol-/dagisväskan.

Jämte kapphyllan står en byrå från IKEA (Hemnes). Där har vi varsin låda till vantar, halsdukar och extratröjor.

Sen tömde vi skoskåpet. Rensade ut en del skor och ställde undan sommarskorna i ett annat utrymme. Skoskåpet fungerar istället som klädskåp till N. Han har arbetskläder på sig när han jobbar och behöver någonstans att hänga av sig smutsiga kläder när han kommer hem. Plats finns också för de rena arbetskläderna.

Vi investerade också i en ny skohylla till oss. Lite besviken är jag på att den bara fungerar för lågskor (liten miss i planeringen) men den rymmer i alla fall alla skor så vi slipper ha golvet fullt. På krokarna får våra jackor och min jobbväska plats. Boxarna på hatthyllan  innehåller cykelhjälmar, varselvästar, väskor och reflexer.

Än så länge är det ordning på sakerna och jag hoppas att det ska hålla i sig.

 

3 Comments

 1. Debbie oktober 15, 2017 at 13:05

  Blev skit bra ju👏🏼👌🏼😁

  Svara
  1. Nina oktober 15, 2017 at 19:57

   Tack! Jag är nöjd :)

   Svara
 2. icaibloggen oktober 15, 2017 at 22:41

  Sv: Tänker nog ganska lika kring hösten då! Det med ljus och att storm och regn är blä. Jag har så lätt för att bli höstdeprimerad med, så regnet och det gör ju inte det bättre. Men denna hösten känns bättre än på många år :)

  Fint ni har det!! Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.