Hoppas att ni har haft en fin jul! Vi firade i dagarna två med julmat och klappar.
Idag har varit en ledig dag men nu är det jobb och dagis som gäller i två dagar. Sen lite långledigt över nyår också.

Medan jag sitter här och lyssnar på stormen som härjar utanför tänkte jag passa på att tacka alla gäster som har deltagit i Min Klockaregårds julspecial under december.

Anna Örnberg AÖ silver, Caroline Franzén Södergårdens chokladbod, Fotograf Maria Lindberg, Jennie Lind Vita Villan, Lotta Myrefelt Lottas Kreativa sida, Kajsa Dahl Kavatglas, Helena Norlén-Holmes EA art+design studio, Linda Eklund Stories & Design Sweden, Sara Karlsson SMART planering, Kristina Lind Ateljé Vidagård och Johanna Holub Glaspärlkonstnär och silversmed

Stort TACK för fina inlägg, för inspiration, för tävlingar och för alla erbjudande! <3
Passar också på att säga grattis till Anna Munkhammar som vann de fina örhängena från EA art+design studio!
Jag hoppas att ni läsare har uppskattat detta decembertema, som på många sätt brutit mot Min Klockaregårds vanliga lunk, lika mycket som jag har gjort.

Nu återgår bloggen snart till vardagen. Vad det innebär för 2017 är inte riktigt klart än men jag har lite tankar på saker jag vill göra annorlunda nästa år. Har ni önskemål eller tankar om vad ni vill läsa mer (eller mindre) om så är det som vanligt välkommet med en kommentar eller ett mail.

Kanske blir det lite glesare mellan inläggen den kommande veckan men håll ut, i januari kör vi på som vanligt igen. Ha nu en god fotsättning och en fin sista vecka på 2016!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.